• Trampoline kvart
  Trampoline kvart

  Hoppeflate 105x105 Våre utendørs trampoliner er hærverkmotstandig, og gravd ned i bakken. Trampolinen er beregnet for voksne og barn til bruk i det offentlige rom, f.eks. skoler, lekeplasser, parker og fritidssentre, for helårsbruk. Duken er laget av en spesiell, antiglidende plastblokker og er værbestandig

 • Trampoline Rund 85
  Trampoline Rund 85

  Hoppeflate Ø85 Våre utendørs trampoliner er hærverkmotstandig, og gravd ned i bakken. Trampolinen er beregnet for voksne og barn til bruk i det offentlige rom, f.eks. skoler, lekeplasser, parker og fritidssentre, for helårsbruk. Duken er laget av en spesiell, antiglidende plastblokker og er værbestandig

 • Trampoline Rund F85
  Trampoline Rund F85

  Hoppeflate Ø85 Våre utendørs trampoliner er hærverkmotstandig, og gravd ned i bakken. Trampolinen er beregnet for voksne og barn til bruk i det offentlige rom, f.eks. skoler, lekeplasser, parker og fritidssentre, for helårsbruk. Duken er laget av en spesiell, antiglidende plastblokker og er værbestandig

 • Trampoline Kvadrat 85
  Trampoline Kvadrat 85

  Våre utendørs trampoline er hærverksmotstandig, og gravd ned i bakken. Trampolinen er beregnet for en person og laget for voksne og barn til bruk i det offentlige rom, f.eks skoler, lekeplasser, landets parker og fritidssentre, for helårsbruk . Duken er laget av en spesiell, antiglidende plastblokker og er værbestandig.

 • Trampoline Rund 105
  Trampoline Rund 105

  Hoppeflate Ø105 Våre utendørs trampoliner er hærverkmotstandig, og gravd ned i bakken. Trampolinen er beregnet for voksne og barn til bruk i det offentlige rom, f.eks. skoler, lekeplasser, parker og fritidssentre, for helårsbruk. Duken er laget av en spesiell, antiglidende plastblokker og er værbestandig

 • Trampoline Rund F105
  Trampoline Rund F105

  Hoppeflate Ø105 Våre utendørs trampoliner er hærverkmotstandig, og gravd ned i bakken. Trampolinen er beregnet for voksne og barn til bruk i det offentlige rom, f.eks. skoler, lekeplasser, parker og fritidssentre, for helårsbruk. Duken er laget av en spesiell, antiglidende plastblokker og er værbestandig.

 • Trampoline Kvadrat 105
  Trampoline Kvadrat 105

  Hoppeflate 105x105 Våre utendørs trampoliner er hærverkmotstandig, og gravd ned i bakken. Trampolinen er beregnet for voksne og barn til bruk i det offentlige rom, f.eks. skoler, lekeplasser, parker og fritidssentre, for helårsbruk. Duken er laget av en spesiell, antiglidende plastblokker og er værbestandig.

 • Trampoline Rektangel 105x405
  Trampoline Rektangel 105x405

  Hoppeflate 105x405 Våre utendørs trampoliner er hærverkmotstandig, og gravd ned i bakken. Trampolinen er beregnet for voksne og barn til bruk i det offentlige rom, f.eks. skoler, lekeplasser, parker og fritidssentre, for helårsbruk. Duken er laget av en spesiell, antiglidende plastblokker og er værbestandig.

 • Trampoline Kvadrat 125
  Trampoline Kvadrat 125

  Hoppeflate 125x125 Våre utendørs trampoliner er hærverkmotstandig, og gravd ned i bakken. Trampolinen er beregnet for voksne og barn til bruk i det offentlige rom, f.eks. skoler, lekeplasser, parker og fritidssentre, for helårsbruk. Duken er laget av en spesiell, antiglidende plastblokker og er værbestandig.

 • Trampoline Kvadrat 155
  Trampoline Kvadrat 155

  Hoppeflate 155x155 Våre utendørs trampoliner er hærverkmotstandig, og gravd ned i bakken. Trampolinen er beregnet for voksne og barn til bruk i det offentlige rom, f.eks. skoler, lekeplasser, parker og fritidssentre, for helårsbruk. Duken er laget av en spesiell, antiglidende plastblokker og er værbestandig.

 • Trampoline Kvadrat 205
  Trampoline Kvadrat 205

  Hoppeflate 205x205 Våre utendørs trampoliner er hærverkmotstandig, og gravd ned i bakken. Trampolinen er beregnet for voksne og barn til bruk i det offentlige rom, f.eks. skoler, lekeplasser, parker og fritidssentre, for helårsbruk. Duken er laget av en spesiell, antiglidende plastblokker og er værbestandig.